Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Двом небанківським фінансовим установам анульовано ліцензії на вид діяльності з надання фінансових послуг

Двом небанківським фінансовим установам анульовано ліцензії на вид діяльності з надання фінансових послуг

Національний банк України анулював ліцензії на вид діяльності з надання фінансових послуг двом небанківським фінансовим установам.

У зв’язку із непровадженням діяльності з надання фінансових послуг протягом шести місяців поспіль:

  • ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФАКТОРИНГОВА КОМПАНІЯ "ФОНД ГАРАНТУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙ" (ЄДРПОУ 40662938) анульовано ліцензію на діяльність фінансової компанії з правом надання такої фінансової послуги, як факторинг;
  • ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ПАЛАТА АПЕЛЯЦІЙНИХ УПОВНОВАЖЕНИХ" (ЄДРПОУ 43633323) анульовано ліцензію на діяльність фінансової компанії з правом надання фінансових послуг: надання коштів та банківських металів у кредит, факторинг, фінансовий лізинг.

Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 14 жовтня 2024 року. Рішення набирають чинності з 15 жовтня 2024 року.

Довідково

Відповідно до пункту 8 частини першої статті 50 Закону України "Про фінансові послуги та фінансові компанії" Національний банк приймає рішення про анулювання ліцензії на діяльність фінансової компанії / ломбарду, якщо фінансова компанія / ломбард не провадить діяльності з надання фінансових послуг протягом шести місяців поспіль.

 

 

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини