Звичайна версія сайту
Перейти до вмісту
Результати публічного обговорення пропозицій щодо змін до Положення про встановлення офіційного курсу гривні

Результати публічного обговорення пропозицій щодо змін до Положення про встановлення офіційного курсу гривні

Національний банк України повідомляє про завершення публічного обговорення пропозицій щодо змін до Положення про встановлення офіційного курсу гривні до іноземних валют та розрахунку довідкового значення курсу до долара США й облікової ціни банківських металів (далі – Зміни до Положення про курс).

Публічне обговорення Змін до Положення про курс включало два етапи.

На першому етапі Зміни до Положення про курс були розглянуті на засіданні Контактної групи грошового та валютного ринків (далі – контактна група), яке відбулося 02 серпня 2021 року. Під час цього засідання зауважень та пропозицій до Змін до Положення про курс не надійшло, члени Контактної групи підтримали внесені на розгляд пропозиції.

На другому етапі, що розпочався 28 жовтня 2021 року, Національний банк розмістив Інформаційне повідомлення щодо Змін до Положення про курс на сторінках свого офіційного Інтернет-представництва та запропонував усім бажаючим надавати свої зауваження й пропозиції у термін до 28 листопада 2021 року. У визначений термін зауважень та пропозицій від зацікавлених осіб не надійшло.

Зміни до Положення про курс найближчим часом будуть унесені на розгляд Правління Національного банку України.

Теги
Підписка на сповіщення

Підписатися на оперативні сповіщення про новини